Friday, November 19, 2010

Jom tidur jom

I supposed to sleep rite now..haisshhh* mengeluh tanda kesal.

But it's like a tradition,when lie down on this bed, i can't sleep before 12 like at home, it's so what the fish rite..padahal masa kat dalam tren petang tadi bukan main lagi saye tersengguk sampaikan bila saye terjaga ada seorang makcik memandang penuh simpati pada saye hahaha. Dalam hati saye just cakap "cool la makcik, ni baru sikit, kalau makcik tengok saye dalam class math masa sem 1 dulu lagi kesian" hahaha dalam class math kau ngantuk fara?? aishh siapa suruh lecturer bagi lecture math macam lecture kenegaraan, of coz saye ngantukT________T

.....Ok sesi kenangan lama tamat......

Tadi sempat chat dengan encik F, tapi instinct saye cakap encik F macam marahkan saye, then when i asked him, he said he's not. Emm tak apalah mungkin itu cuma perasaan saye je. But if i was make a mistake pliz forgive me ye. Saye harap saye dapat jadi kawan yang baik.

Memandangkan tak boleh tidur, jadi saye pun jadi rajin reply sms encik kelakar. Siapa encik kelakar??? Sila tengok sini kalau nak kenal. Dulu pernah mengalami konflik yang amat dashyat dengan dia, tapi sekarang Alhamdulillah, masih boleh berkawan.

Dia : Buat apa fb malam-malam ni, cari bf ye??
Saye : Tak de maknanya..
Dia : Dah ada bf ke??
Saye : Mana ada...orang tak cun, sape nak

Eh, cukuplah sampai situ je, kalau nak tahu banyak-banyak, silalah text ex anda sekarang juga, topik perbualan mungkin tak lari, lebih kurang sama je.

Ok it's almost 1 am already..i wanna sleep sleep sleep.......

p/s : reply text encik kelakar sebanyak 8 kali, (8 x setengah sen = 4sen... ) hahaha celcom is great!!!





No comments: