Friday, November 19, 2010

Day Dreaming

Bosannya..tak tahu nak buat apa.

Celik mata je, tiba-tiba rasa kecewa sebab tak ada roommate nak borak. Penyelesaian untuk masalah tersebut, saye on YM then chat secara rawak.

"Jom bowling!!!" tiba ajak-ajak ayam tersebut pop up kat kotak chat. Ciss!! kuang asam tol kau ni, mentang-mentang tengah bercuti sekarang.




Nak main bowling..
Merengek jiwa gwa nak main boling..T__T
 

Haishh..tak tak tak..saye takkan keluar berfoya-foya this time. Rugilah pengorbanan saye balik awal ke hostel kalau tiba-tiba saye pergi keluar main bowling pulak kan. OK I"M STUDYING!!!

Tapi sebelum tu jom pi berangan sat..
Saye ada buat kuiz ni beberapa hari yang lepas. Then resultnya adalah begini :

Apakah baju pengantin awak?? Gown hitam!!!

Haih, nama pun fesbuk, dah tentu kuiz ni mitos..tapi saye still suka sebab saye suka warna hitam-__-


Nice=)

Jadi adakah saye akan memakai ini on my wedding?? Hahaha kalau shoulder off macam itu saye tak akan pakai ok. Nanti jiran-jiran akan cakap 

"hang ni awat??tak dak duit ka nak beli kein lebih??"

 Ok, peduli kata jiran sebentar=) Sambung sesi berangan, kalau pakai gown hitam takkan nak pakai kasut putih pulak kan, jom kita usha stilettos pulak


Sat, sat, biaq cek bayangkan rupa cek sat..emmm ok not bad hahaha. Pendek kata hitam memang menarik la. Tapi kebahagiaan hanya sementara saja. Bila saye buat kuiz ni pulak :

Ape akan jadi pd anda pd 2012?? Jadi JANDA!!

Oh, tak mo tak mo tak mo*geleng kepala seratusenampuluh kali. Hahaha fesbuk tipu!!!! Daripada berangan sebegini baik saye study..huh!

p/s : mak ngan ayah nak balik kampung tak ajak saye..huahuahua..nanes berlagu-lagu T____T

No comments: