Saturday, November 13, 2010

Amnesia gamaknya

Habislah saye kalau hari-hari macam ni, habislah eye bag akan menggelembung bawah mata. Habislah..habis laaahhhh!!!  

Haha mesti tertanya-tanya kan, apahal minah ni menggelabah macam katak puru padahal katak puru tu rilex je kat bawah tempurung kan. Ok biar saye beritahu, saye dijangkiti AMNESIA.

Hahaha sesedap rasa haku je letak, padahal encik dokter tak cakap apa-apa pun sebab saye tak jumpa dokter pun. Tapi memang saye mengalami masalah tidur malam sekarang ni, sejak akhir-akhir ni. Tapi kalau tidur siang, sayelah yang paling ketua sekali. HAHAHAHA gelak bangga.

Lagipun saye ada masalah takut-takut untuk tidur sebab selalu diserang nightmare secara realiti dan fantasi. Mesti tak faham kan, Ok macam ni, saye rasa saye belum tidur, tiba-tiba katil rasa digoncang hebat padahal tak ada gempa bumi pun. Jadi saye pejam mata laju-laju supaya saye tertidur. Esok pagi bila saye bangun tidur, dengan perasaan penuh ingin tahu macam kanak-kanak yang minum susu dugro, saye pun cuba-cuba goyangkan katil. Tapi katil saye stabil dan tak bergoyang. Jadi saye simpulkan bahawa saye telah bernightmare malam tadi.

Faham?? Tak faham abaikan sahaja. Anggaplah itu iklan susu dugro.

Jadi kalau kau tak boleh tidur apa yang kau buat??? Saye create soalan untuk diri sendiri sebab sekarang dah pukul 5.24 pagi. Tak ada orang yang mahu bertanya soalan pada saye. Semua orang mahu tidur.

Buat solat sunat* yang ni tipu. Ok sepanjang malam saye akan berfesbuk bagai tak hingat, tapi sebab tak ada orang yang suka berfesbuk subuh-subuh sepi'e ni, jadi saye layankan saja you tube. Menonton make over tutorial, macam mana cara nak pakai eyeliner dengan betul, cara rias kening, cara pakai eyeshadow, cara buat smokey eyes dan macam-macam lagilah cara dengan harapan esok saye boleh jadi mak andam dan berpendapatan 7k sebulan...

Dan alangkah malangnya orang-orang di bawah kerana mereka adalah antara orang yang terpilih untuk melayan gila saye. Thanks ye kepada encik-encik dibawah.


mangsa pertama saye...

Mangsa seterusnya..citss macam lah saye ni perogol bersiri

p/s: saye baru belajar cara capture screen, apalah batak haku nih, konon-konon besties dengan lappie ni bertahun-tahun tapi baru sekarang pandai capture screen..hehehe. Oh ya, comment-comment kat atas tu memang kecil dan susah nak dibaca sebab saye tak nak kau baca sebenarnya. Tujuan letak tu sebab nak buktikan yang saye dah pandai capture screen=)

1 comment:

LaLa.. said...

Amnesia bukankah gejala lupa??
sepatutnye kalo xleh tito,Insomnia kan??
yeke??
ke anastacia??~ok mengarut~~~