Saturday, November 20, 2010

alone...

Boo pada diri sendiri..motif?? Tak ada motif, kalau dah terlampau bosan gini lah gayanya.

Tadi saye study, tadi juga saye fesbuk, tadi juga saye blogwalking..hebat bukan, 3 in 1 hahahaha. Aishhh pliz jangan nafikan kehebatan saye tu.

Tapi tak hebat mana sebab yang dikejar memang dapat, tapi yang dikendong tercicir pula. Sebabnya saye baru habiskan 1 chapter dalam masa 4 jam. Catatan masa yang kurang baik. Tapi tak apa since mata tak mahu shut down jadi saye akan cover next chapter sekejap lagi.

Eh, lately macam asyik update blog saja kan. theehhee tak apa lah, ini kan blog saye, kalau kau dah bosan sila click button 'x' pada hujung sebelah kanan lappie masing-masing. Tiada paksaan, walaupun saye menangis kecewa sebab kau dah tak mahu baca blog sayeT____T

Tadi kan, masa saye study kan, tiba-tiba saye terchatting dengan kawan lama saye kan. Dia ni macam besties saye la. Bukan macam malah memang besties foreva ok. Alhamdulillah, dia tengah bahagia sekarang dengan Zahiril Azim, ala yang artis tu..yang berlakon drama tu..kalau tak kenal memang ah. Teeettt saye tipu. Pandai-pandai je buat cerita. Tapi the true is she's happy with her boyfriend, tapi bukan Zahiril Azim.

My roommate pun tengah bahagia sekarang, roommate yang mana satu?? Erm cik yyna la yang sedang happy bergumbira sekarang?? Semoga kegembiraan cik yyna akan berjangkit dengan saye=)

Oh, saye memang tak berapa nak happy sekarang, rasa macam nak packing semua barang dan balik Trolak malam ni jugak. Boleh ke gitu?? Tak boleh, saye kena duduk diam-diam, buat revision secara istiqamah. Nanti exam dah habis saye boleh join club enjoy sedunia yeay!!!

Nak release tension jom kita selesaikan teka-teki di bawah, ni pun kawan saye yang text

"Dalam banyak-banyak huruf, huruf apa yang boleh kahwin??"

Saye memang tak tahu jawapannya pun, jadi sebab rasa taknak kalah jadi saye dengan selambe tanya kat encik google. Tak sampai 3 saat encik google bagi jawapan kat saye. (amaran, dialog ini berbentuk fantasi)

"hang nak taw ka apa jawapan dia??" tanya encik google
"ha la..kalau tak buat pa cek tanya..!!" kata saye sambil sekeh kepala encik google
"jawapan dia, i dengan u la..awat bodo sangat hang ni, tu pon xleh pikiaq ka"

Ok google is always helping. Dan dengan Google saye mampu menjaga air muka tanpa drop walau setitik pun sebab berjaya menjawap teka-teki daripada kawan saye dengan betul dan laju=)

Reaksi gembira bila dapat jawab teka-teki dengan betul..yeay!!!!
 Ada mimpi best?? Saye ada...nanti akan diceritakan pada next entry..=)

p/s : lunch hari ni nasi ayam...pada ayam-ayam semua jangan jeles hoccey!!

No comments: