Saturday, September 25, 2010

siri penjelajahan 3

Forgot about the past, mari kita ingati memori yang mensukakan saja.
Mahu tokok tambah cerita tentang siri penjelajahan yang sebelum ini.


Pengacara anda pada hari ini.

Program : Destinasi Bajet
Place : Ban Pecah
Location : Kuala Kurau


"Seratus, dua ratus, tiga ratus, sekarang ni 3oo bukan lah banyak sangat, kalau harga barang semua naik boleh la bayar bil elektrik, bil air bla bla bla. Korang percaya tak dengan 300 ni kita boleh pergi melancong, complete dengan penginapan, jalan-jalan, boleh beli cendera hati lagi. Haaa terkejut?? Jangan terkejut.. nak tau di manakah destinasi bajet kita kali ini??? KITA KE BAN PECAH...HUHU *pengacara akan lompat keriangan.

......................................................................

Okey rancangan dah habis, memandangkan otak serabut jadi sila layankan saja gambar-gambar yang tidak seberapa kualitinya di bawah. Maaf tiada caption untuk semua gambar. Penilaian dibuat atas kebijaksanaan masing-masing. T___________T








No comments: