Sunday, August 22, 2010

kad raya vs sms raya


Ha apa ni?? Oh ni adalah tanda-tanda saye khusyuk di dalam kelas. Tipu! Sebenarnya ini adalah cara saye menghilangkan mengantuk di dalam kelas. Bergambar secara sembunyi-sembunyi. Kamu pun boleh amalkannya dan dijamin 56% berkesan. Saye tak berani nak jamin banyak sebab pada sesetangah orang kalau dah mengantuk, mengantuk juga walau kau snap lah berapa banyak pun. Mungkin bergantung kepada berapa ekor setan yang bergayut di mata kot.

Erm selalu bila nak raya saye akan terima banyak SMS, email, e-card dan comment "Selamat Hari Raya". Kamu pun mesti akan terima benda-benda yang sama kan.
So tahun ini mahu buat sedikit perubahan....
Ramadhan kali ni saye mahu mengupul pahala. Dan juga mengumpul kad raya. Akan saye usahakan menghantar kad-kad raya pada kawan-kawan, teman-teman dan sahabat-sahabat dan semoga posmen akan singgah di rumah saye untuk menghantar kad-kad raye pemberian daripada kawan-kawan, teman-teman dan sahabat-sahabat saye tadi. Aishh kau ni Farah, memang tak ikhlas. Opss bukan tak ikhlas ye, buat baik dibalas baik...so bila kita hantar kad raya pada orang sewajarnya kita mengharapkan balasan:)
Tapi mungkinkah akan tercapai hasrat ku ???? Just wait and see



Selamat Menyambut Lebaran ( awal gila haku ucap..)

3 comments:

sAfwaN said...

jgn lpe antr kt raye kt umah aku ea...
sms pn jgn lpe antr ...
ok??
hehehe...

farahAzreenHJAhmad said...

gile demand ini budak

farahAzreenHJAhmad said...
This comment has been removed by the author.