Sunday, July 18, 2010

Lalala

Apa perasaan kau kalau kau sekarang tengah berblogging sambil baring dan makan keropok Mamee. Bahagia bukan? Itu lah perasaan saye sekarang. Berasa sangat bahagia pada pagi ahad yang tenang ini. Erk, pagi? Pukul 1 pm sekarang ni.

Jangan salah anggap, jangan ingat saye anak dara pemalas yang bangun tidur pada pukul 1 pm. Salah tu, saye bangun lebih awal daripada itu. Buktinya saye dah menonton beberapa buah movie sebelum saye singgah di blog ini. Macam tu boleh dikira sebagai bukti ke? Gasak la.

Semalam sehari suntuk bershopping, dari Times Squre sampai la ke Jalan Tar. Bunyi macam saye dah beli macam-macam kan? Hakikatnya?? Boleh la tahan, saye beli ikut keperluan bukan perasaan. T_T

Kalau Kak Ngah baca, mesti dia nak tahu apa yang telah dibelanjakan oleh saye?? Hehehe Kak Ngah jangan risau ye, orang beli barang keperluan sahaja, betul-betul sangat perlu. Orang tak beli pun Jeans Levi's ke Guess ke. Dah kata pulak shopping kat Times Squre dan Jalan Tar sahaja, bukan di Pavilion ataupun Klcc.

Hehehe balik-balik mention nama Kak Ngah, Maaf ye Kak Ngah,

Berbalik kepada kisah shopping menshopping tadi, salah satubarang yang dibeli adalah cadar. Owww malam tadi juga saye tanpa segan silu telah menggunakan cadar baru. Rasa gembira T___T

Ha apa nak tengok cadar baru?? Hoccey-hoccey, nanti dah siap buat decorating saye upload gambar ye. Kak Ngah mesti orang yang paling tak sabar nak tengok, sabar, sabar... sabar itu separuh daripada iman. Kan ustaz sekolah agama masa dulu-dulu ada cakap.

Ok dah banyak sangat merepek. Nak sambung tengok movie jap.

1 comment:

izansalleh® said...

aku pon pi jalan TAR!