Friday, July 16, 2010

Lagu Untukmu

Something was came and brought a little changes in my life, Alhamdulillah!..... I'll tell about that later later okey. Sebenarnya memang tak ada mood nak blogging pun, cuma lama sangat tak post entry kat sini. Kak Ngah saye pun mesti selalu rasa kecewa bila singgah kat sini tapi nothing new to read. Hahaha see that Kak Ngah, I always love u...

"Nanti adakah saye akan mendapat sedikit imbuhan daripada Kak Ngah, sebab dah menunjukkan kasih-sayang saye padanya??" - persoalan hati saye sekarang...abaikan!

Err..

New semester is just begin. Baru masuk seminggu, belajar pun entah apa-apa lagi. Jadual boleh dikatakan fleksibel. Tapi.... mungkin kurang sesuai bagi saye yang sangat memerlukan tidur yang cukup. Ya, most of the day, I've to wake so early early. My class start at 8 so I've to wake up at 6...tipu, 6 plus plus actually.

Pro will come with contra isn't? jadual saye cuma padat di waktu pagi, petang-petang saye menganggur je. Maka tak hairanlah kalau mak ke ayah ke kakak ke abang ke abang sayang :) ke yang talefon, ayat pertama daripada mereka ialah,

"Tidur ke?"

Saye pulak dengan confidentnya akan menjawab :

"Eh, tak lah, mane ade.."

Tak payah tipulah Farah oi, You are transparent enough for people to see in you. Kan Kak Ngah kan? Kalau orang cakap orang tak tidur pun, mesti Kak Ngah tak berapa nak percaya kan?

Okey, sekarang sudah berapa patah perkataan yang saye sudah taip. Cukup tak untuk membuatkan kamu bosan...Kak Ngah bosan ke? Kalau rasa tak cukup apa lagi, telpon aja.

Mention a lot of your name my dear sis, kalau Kak Ngah tak terharu lagi, tak tau la orang nak kate ape T____T

No comments: