Saturday, July 31, 2010

Happynya kalau....

Selamat datang ke hari merehatkan otot sedunia. Yea, I'm in this world today. Feeling not very well. Adakah ini impact daripada aktiviti semalam? Err maybe. Itulah kau kalau bergumbira memang tidak mahu ingat dunia!
But seriously, I really had fun yesterday. Seriously! Nampak disitu, saye mengulangi ayat "seriously" berkali-kali. Jelas bukan yang saye benar-benar serius.

Semalam bercanda gumbira di Cosmo's World bersama encik kelakar. Eh, baru perasan, sudah lama tidak mention nama encik kelakar di sini.
Tapi sebenarnya saye bukanlah teman yang perfect untuk dibawa ke taman tema. Saye tiada keberanian untuk menaiki roller coster berkali-kali. Cukuplah 1 kali untuk setiap game. Haha kadang-kadang saye impress dengan diri sendiri, tak sangka kau mahu memberanikan diri pada kali ini ye Farah. Sebelum ini, punyalah penakut, sampai sanggup duduk tercongok tengok orang main roller coaster walaupun dah membeli tiket all park di Genting. Cuma rugi sabab tak dapat naik space shot. Rugi rugi rugi... tapi tu ayat encik kelakar la. Pada saye nasib baiklah kalau tak mungkin muntah hijau..selamat haku.
Tapi ada satu pengorbanan encik kelakar yang tak dapat saye lupakan. Dia sanggup ikut saye naik train di Botanic Garden, which is place for kids. Hahahahahahah...haha.. masa nak naik memang was-was. Takut kena halau pula. Yelah semua budak-budak je yang naik. Tapi kami redah je, mesti encik kelakar berasa sedikit polak sebab kena naik train berbentuk kereta yang ada steering tapi tiada function. Oh tapi ada sedikit keseronokan di situ bila dia picit-picit hon sepanjang perjalanan. Kira okey lah kan sebab saye dah sudi teman dia main bumper car dan asyik dilanggar oleh anak arab yang perasan michael schumacher.

Nampaknya tahap keberanian saye sudah mencapai ke next level. No more fear to high place. Okey kalau gitu lepas ni Encik kelakar dan saye boleh berpening lalat di Hong Kong Disneyland pula ( aiceh, berangan )

Ouh kami juga sempat menonton wayang. Cerita Mantra. Erm no preview film here. The story is just nice, well this kind of story is not so into me. Encik kelakar nampak begitu fokus menonton sementara saye begitu fokus menikmati popcorn, which is one of my favourite snack. Habis je cerita seperti biasa kita akan mendengar juri jemputan akan memberi komen.

"Cis menyesal aku tengok.""La..habis macam tu je??"

Banyak la lagi komen lain, tapi kebanyakkan adalah negatif. Adat lah kan,



Eh, encik kelakar botak sudah...neway, thanks, this is nice package, cosmo's + makan + movie + pengangkutan.


Haku yang sudah penat. Haip, jangan komen apa-apa.


Lagi..lagi..lagi... apa yang begitu menseronokkan hati ye?? Mungkin apa yang saye buat adalah perkara biasa sahaje, tapi dengan siapa saye keluar buatkan hati jadi gumbira. Gelis??? sila muntah

No comments: