Thursday, July 8, 2010

Cinta oh Cinta

Oww sekarang gossip saye dan si dia dah hangat melanda di tempat kerja. Wow mungkinkah ini lebih hangat daripada gossip si Fasha Sanda dan Jejai?? Huhu tak tahu dan tidak mahu ambil tahu. Semoga si dia okay2x sahaja mengerjakan hari dengan penuh pertanyaan "Kau couple dengan dia ke?"

Saye? saye okey dan aman sejahtera kerana dah lama berjauhan dengan tempat kerja. Cuma sesekali ada comment-comment di wall FB yang berunsur usik-mengusik dan berbau gossip. Well saye bukan artis yeh nak jawab benda-benda begini . Ngee~

Memang pelik keputusan yang saye buat kali ni. Kenal tak sampai 2 bulan, rapat tak sampai 3 minggu, tapi dah boleh declare sesuatu. Hehehe declare sesuatu?? no comment ya.

Inikah dinamakan cinta express? Dijamin sampai esok macam pos express tu. Aisshh saye sendiri tak berani nak cakap apa-apa. Sekarang ni let it go with the flow, and I will make time answered everything.

Kawan saye cakap saye terima dia sebab sekarang ni saye bosan.

"Kau kan baru clash, maybe sebab tu lah kot." kata kawan saye. Memang terdiam saye mendengar kata-katanya. Dalam hati saye mula terfikir-fikir. Betul ke macam tu? Maknanya saye tak ikhlas menerima si dia...

Tapi saye tahu, saye terima dia bukan sebab saye bosan kerana baru bercerai, eh bukan putus cinta..hek!. Tapi sebab bagi saye dia ada sesuatu yang saye tak ada. Hahaha kau jangan fikir yang bukan-bukan okey. Dia special bagi saye sebab dia ada magic. Bukan sebab dia belajar kat sekolah magic macam Harry Potter ke apa, tapi dia boleh buat saye ketawa saat saye sedih. Ini lah faktanya.

Amboi Farah ni kalau dah dapat tulis pasal cinta bagi 3 hari 3 malam pun tak nak stop. Okey lah saye mahu melelapkan mata sekejap. Tidur sebelum zohor ni elok kan? kan? kan? Err not so sure, please remind me if its wrong ya.

Just wanna take a nap.....

No comments: