Sunday, July 11, 2010

Bantal




Wake up early in this morning..
"OMG, where am I??"

Hahaha gimik saja lebih. Tak la terkejut mana pun, cuma sedikit terkeliru bila bangun dan terlupa bahawa saye sudah pulang ke kolej.

Tapi tidur saye malam tadi memang sangat gembira sebab dapat peluk "si lembik" hahaha my lovely bantal. Sepanjang malam saye peluk "si lembik" dan hari ni sepanjang hari jugak saye peluk dia. Cuma bau dia dah lain sikit sebab dah 2 bulan terperap dalam stor. Neway, I can fix it. "Nanti kita kasi U wangi eh si lembik."


Ni dia si busuk eh silap lak, si lembik


Sorry if this entry is quite childish, yeah telling abaout bantal busuk in your blog?? Tak releven langsung kan. Tapi tak apa ini sebagai ubat kepada kamu yang sudah bosan membaca kisah cinta saye yang menggelikan jiwa itu.

Ow tadi saye ada baca 1 comment di wall kawan encik kelakar. Macam bunyi perli-perlian di situ. Kesian encik kelakar, sebab lately dia memang ada sedikit prob dengan kawan baiknya. I can do nothing, but just hoping encik kelakar and his bestfrend can be ok soon. And I hope kawan encik kelakar tak fikir yang encik kelakar lebih pentingkan saye dari mereka sebab encik kelakar is still the same man.

and I still the same Farah :)

No comments: