Monday, June 28, 2010

Live on Port Dickson

Update kali ni live from port dickson. Ececeh...

Setelah 2 bulan melepaskan penat lelah mencari pengalaman bekerja, akhirnya kini saye dah boleh bersenang-lenang.
Yeay!!!

Vocation ni memang secara tiba-tiba, without proper planning. Mula-mula cuma cakap-cakap je, tapi tak sangka last sekali tetap dilaksanakan. Kenapa pilih PD? Hehehe sebab PD adalah destinasi bajet. Membazir kan amalan syaitan, so kami taknak membazir pergi tempat jauh-jauh just untuk naik banana boat. PD sudah.

Gerak pukul 2 sampai lebih kurang pukul 3, thank to yana sebab sudi jadi driver T___T. Sampai je PD terus check In resort, pastu jalan-jalan cari makan. Menu makan saye hari ni simple je. Cuma nasi putih, sotong, ikan keli sambal dan sayur. Bab rasa boleh la, tapi harga memang melambung tinggi. Tapi sebab ni bukan kali pertama saye ke sini, so taklah terkejut sangat.

Dah kenyang apa lagi, balik resort, tarik tilam depan TV, pasang TV, dan Online.
Setakat ni belum ada aktiviti mandi-manda lagi sebab cuaca maha terik. Demi masa depan saye ( cewah ) eloklah saye tak mandi sekarang, tunggu petang sikit. Ha apa? takut hitam...memang lah, so what?

Okeh, sekarang mahu tidur. Nanti saye akan update lagi.

No comments: