Saturday, June 19, 2010

Kerana Ku Cinta Kau

KERNA KU CINTA KAU

Bunga Cinta Lestari

Jika ada yang bilang ku lupa kau
Jangan kau dengar
Jika ada yang bilang ku tak setia
Jangan kau dengar

Banyak cinta yang datang mendekat
Ku menolak
Semua itu karena ku cinta kau

Jika ada yang bilang ku tak baik
Jangan kau dengar
Jika ada yang bilang ku berubah
Jangan kau dengar

Banyak cinta yang datang mendekat
Ku menolak
Semua itu karena ku cinta kau
Kau

Reff:
Saat kau ingat aku ku ingat kau
Saat kau rindu aku juga rasa
Ku tahu kau slalu ingin denganku
Ku lakukan yang terbaik yang bisa ku lakukan
Tuhan yang tahu ku cinta kau

Jika kau tak percaya pada ku
Sakitnya aku
Jika kau lebih dengar mereka
Sedih hatiku
Banyak cinta yang datang mendekat
Ku menolak
Semua itu karena ku cinta kau
Kau

Back to Reff:

Saat kau ingat aku ku ingat kau
Saat kau rindu aku juga rasa
Ku tahu kau slalu ingin denganku
Kau tahu ku juga ingin denganmu
Ku tahu kau slalu ingin denganku
Ku lakukan yang terbaik yang bisa ku lakukan
Tuhan yang tahu ku cinta kau


Lagu ni saye tujukan untuk awak. Itupun kalau awak still baca blog ni, atau mungkin awak terlampau bencikan saye sampai bukan setakat tak nak tengok muka saye, dengar suara saye, tengok Fb saye and sampai akan rasa MELUAT kalau baca blog ni.

Apa-apa pun saye still harap awak akan bace entry ni,

Saye memang bersalah, saye tahu. Tapi saye marah sebab awak buat saye macamlah awak tak pernah buat salah.

Saye memang degil. Betul tu, tak payah cakap pun saye kenal diri sendiri. Tapi saye rasa apa yang awak halang tu adalah hobi saye. Selagi saye tak melangkau batas, bagi saye apa salahnya.

Saye ego. Kalau itu yang awak kata, apa lagi perlu saye cakap. Sememangnya saye langsung tak minta maaf. Saye akui saye bersalah, tapi saye masih belum minta maaf bukan?. Sebab bagi saye awak tak perlukan kata maaf daripada saye.

Tapi apa pun yang terjadi, saye tetap sayangkan awak, walaupun awak benci saye. Cukuplah sekadar awak tahu itu.

p/s ~ jangan muntah hijau dengan entry ini....

2 comments:

ali said...

aku dah termuntah..hahahaha

farahAzreenHJAhmad said...

ali wlpn ko dah muntah tapi pose kau tak batal sebab ko tak pose...