Saturday, June 12, 2010

bola...demam.....

Lunch makan Mc Chicken, emm bosan...

Tadi makan nasi goreng mamak telur mata kat PKS Maju. Memang sedap nasi ni, saye pun tak tau apa yang mamak tu taruk, tapi memang boleh habiskan sepinggan nasi dalam masa 11 minit je.

Lepas makan nasi goreng makan wall mini bla bla bla...entah apa ye namanya. Saye panggil ais krim bulat je.

Lepas makan ais krim bulat, makan keropok super Ring. Sedapnya. Terkenang masa zaman sekolah rendah dulu.

Demam bola sudah bermula. Apa pasukan pilihan anda? Saye suka Brazil sebab Brazil best, ada gaya, mutu dan keunggulan. Brazil ada Kaka.



Baiklah, tak cakap banyak-banyak pasal bola sebab saya bukan soccer addict okeh. Saye just ambil tahu sedikit saja.

Tapi saye tahu banyak pasal ais krim kat McD.Hehehe...

Hari customer sangat-sangat anoying. Patut ke 1 family yang ahli keluarganya lebih daripada 9 orang membuli saye. Sangat tidak patut bukan. Mengorder ais krim yang tidak-tidak je. Lepas tu sesuka hati cancel order. Doyai......Dan juga mereka sampai hati mempertikaikan tentang tax ais krim tersebut. Bukan saye yang letak tax tu. Dah memang ada cukai kerajaan untuk setiap ais krim. Kalau kau makan kat Old Town White Coffee pun tetap ada tax. Sama lah kalau kau makan kat Kfc, Secret Receipe, Bla bla bla. Tak nak tax sila masak sendiri di rumah okeh. Atau makan lah di rumah tok penghulu di kampung kau.

Huuuuhhh....

Layan bola la...............jom lepak mamak!

No comments: