Tuesday, April 6, 2010

Nawaitu

Hari ni class dibatalkan. Apa??? Diulangi sekali lagi ye CLASS DIBATALKAN!!!!. Ye sampai hati Dr Hasri tak mention awal-awal class batal, kalau tak tak ada lah saye bangun pagi-pagi mengerjakan class. Mengorbankan tidur. Haishhhh.. Membuang masa mencoret warna-warna dimuka. Nasib baik hari ni saye tak bersusah payah mengIron baju sebab t shirt ni tak perlu digosok-gosok, dibelai dan dimanja. Dia semula jadi tahan lasak dan dijamin tidak komot. Hahaha saye sayang kamu wahai encek t shirt.

Jadi agak-agaknya, apa yang gadis bertudung putih ini sedang buat ya?? ( gadis bertudung putih refer kepada saye:) ) Oh mestilah saye menghabiskan masa berfoya-foya di MUKA BUKU. BerCHIT CHAT dengan kawan-kawan lama, baru dan future BFF. Haishhh saye streskan disini ye BFF bukan BF. Oh bukankah saye sepatutnya sedang mengerjakan JOURNAL BBI 2412... Err memang itu tujuan asal saye, dan sekarang mungkin niat saye sudah dilencongkan oleh MR SET-TAN. Nawaitu memang penting. Jadi mari kita bernawaitu.

Nawaitu Udu'a.....Eh bukan-bukan. Sahaja aku datang ke kuliah untuk mencari Ilmu Kerana Allah Ta'ala. Betulkah niat saye...Betul3x

Jadi mari mengerjakan niat anda....Eh nak tanya, Kalau berfacebook tu dapat ilmu ke???
Oppsss saye tak tahu, mungkin akan dapat kot ;)

1 comment:

ali said...

fb dapat connection..
tu sesuatu yg baik ape...