Monday, April 12, 2010

Mimpi moon

Bila bosan tulis blog, bila tulis blog, bosan sebab tak ada idea. Nak taruk gambar banyak-banyakpon xkesempatan lagi. Nantilah.

Malam tadi saye tak boleh tidur. Gara-gara penagan nescafe 3 in 1 la neh. Jahat cik nescafe ni. Tapi ada satu part yang best bila teman sekatil eh bukan, bukan, teman sebilik mengigau. Comel sungguh kamu ni yeh, sampai tidur pun terngigau-ngigau.

"cepat-cepat" selang bebrapa minit "wah dashyatnya"

Saye belum berkesempatan nak tanya dia mimpi apakah dia malam tadi. nantilah ye saye tanyakan. Sekarang saye mahu predict dulu.

Mungkin dia bermimpi dikejar lecturer, eh lecturer pulak, bukanlah, dikejar dinasour yang tak berapa nak ganas. Sebab tu lah dia mengajak mungkin kawan-kawannya berlari cepat-cepat. Setelah beberapa minit berlari, dia menoleh melihat dinasour yang sudah jauh keinggalan di belakang ( hebat ya kamu, Mampu berlari mengalahkan dinasour!!!) dia pun berkata dengan keadaan yang teruja dan kagum "wah dashyatnya".

Macam kisah siti di alam fantasi pulak. Tak pon alice in wonderland.

Hahaha sweet dream!!!!

No comments: