Sunday, April 25, 2010

cikungunya

"she and he are now friend"

Cuma satu perkara kecil yang saye temui di wall dia. Tapi impaknya cukup besar bagi saye.

Cepat-cepat saye hantar text pada dia

"U didn't tell me that u and her was be fwen at fb. Wut a really gud news!" ayat-ayat cinta terhalang yang penuh dengan drama.

"Oh 4got 2 tell. Benda dah lama. Itu dulu masa kitaorang still baik." ayat-ayat yang bagi saye ntah apa-apa. Macam tak boleh nak percaya pun.

Another text receive.

"Don't think to much"

Haih, yelah dalam dunia ni saye je yang salah sebab saye ni konservatif, suka berfikiran bukan-bukan, terburu-buru. selalu predict sendiri. Apa lagi? Kalau ada sila isi borang penilaian ni ye.

Apa perasaan saye sekarang ni, macam geram tapi macam mahu menangis, tapi macam mahu melempang dia dengan tapak tangan saye bersaiz xs ni. Nampak bukan, betapa bercelarunya minda saye.

Susah la, saye kena buat itu ini sebab nak jaga hati dia dan dia. Habis dia dan dia tu akan jaga hati saye ke. Sekarang ni saye dapat tahu "sesuatu" lagi. "Sesuatu" yang cukup buat saye jadi geram, bengang, marah, dan cemburu.

Memang sangat marah sekarang sampai saye mungkin akan melakukan banyak typing error dan kesalahan tatabahasa sebab saye sedang menaip laju-laju.

Saye dah kena tipu lagi ke. Wa kena ke beb?? Saye pun tak pasti apakah Farah tertipu sudah. Haihhh celaru ni.

Mesti kamu tak faham apa-apa kan mengenai entry diatas. Jadi segaralah kamu abaikan, dan segaralah kamu bersolat isya' (merepek!) Eh bukan merepek Ok, pergi solat sekarang.

Mari lupakan perasaan hati yang sakit ni. Jom makan nasik sambil layan movie online

Mujurlah masakan bonda dapat menyejukkan hati yang marah ni. Memang banyak saye makan ni. Supper saye umpama lunch. Tq emak. Saye sayang kamu. Lain kali kamu masak yang sedap-sedap lagi ok.

Rumah ibu bapa adalah tempat terbaik didunia ni. Tak ada yang boleh challenge ok, err walaupun rumah ibu bapa mertua. Maaf ye ibu dan bapa mertua. (hahaha macam lah ada) Kalau runsing segeralah duduk diam-diam dirumah ibu bapa masing-masing. Jangan nak datang rumah ibu bapa saye pulak ye. Tapi esok saye harus check out dari sini. Mahu menuju ke satu dunia baru. Well Tak sabar nak gain experience dunia baru saye. Akan seronokkah? akan tensionkah? akan penatkah?

Dunia baru tu apakah? Heee jangan tanya dulu. Biar saye lalui kemudian saye akan cerita sampai kamu taknak dengar saye cerita. Boleh?

No comments: