Thursday, March 11, 2010

susu segar

Update lagi!

banyak sungguh masa saye eh, konon tak cukup 24 jam sehari. Maknanya semua tu auta je kot. Hahaha actually saye cuma menggunakan masa dengan efektif je. Sementara menunggu kawan-kawan untuk grouping work, ada baiknya saye update blog ni. Well as I love time so much, so why dont I use it for something errr berfaedah, rite??


Well, situasi saye sekarang sangat berserabut. Saye mandi tak basah hari ni. (saye sibuk, tak ada masa nak mandi. eiiiyuuuuu). Sabar ye badanku, nanti pukul 10, sebaik saje sampai di 226, saye akan mandikan kamu. Oh ye, saye dah mandi pagi tadi so taklah menjijikkan sangat. Lagipun saye sentiasa update "far away" di pergelangan tangan saye. So hanya setitik, saye harum sepanjang hari.

No comments: