Thursday, March 25, 2010

si labu tukang masak....

Uwaa, saye dah mengantuk ni, tapi still kena siapkan beberapa prop untuk mini sketsa saye. Wonderful MGM 3180, make us return to our chilhood moment. Just wait till I can transform to a lecturer, I'll ask my student to do something more and more ridiculous assigment. Masa tu mesti mereka dan mereka akan faham perasaan saye.

Okke, sekarang kita berada di segmen Origami bersama kak fara. Adik-adik suka tak main masak-masak? Ha, kalau suka jom kita buat topi chef sama-sama. Bahan-bahannya senang je nak cari. Adik=adik boleh mendapat barang-barang ni di speed mart, 7eleven ataupun kedai runcit Ah Chin.






Bila dah siap adik-adik boleh la menggayakan topi chef adik-adik sesuka hati dan pura-pura jadi hot. Sangat sesuai dipakai ketika menonton drama Hotel Mania di TV3.
SEKIAN TERIMAS........

No comments: