Monday, March 29, 2010

apa itu avatar????

Semalam

Hati kata - tidur yok, ngantuk ni....
Otak kata - Jangan, baik kamu siapkan journal kamu. Banyak dow..
Hati kata - Alah, kalau mengantuk bukan leh fokus pon. Nanti takde kualiti la.
Otak kata - No komen. Lu pikir la sendiri.

Kawan kata - Wah banyak movie best.

Fara kata - Nanti lah buat assigment, tengok movie dulu...yes!

Semalam saye pilih beberapa movie untuk ditonton. Hahaha pengubat bosan. Memang bosan semalam, asalnya nak pergi book fair kat pwtc, tapi cancel. Guess what, I'm watching Avatar again. Sorry A dulu hampir nak tonton bersama kamu di times squre, malangnya tiket habis. "Dah lama movie ni main, baru sekarang kamu nak tengok?" Yeee saye memang ketinggalan zaman sebab baru sekarang nak tengok avatar. Tapi saye ada beberapa alasan kenapa saye terlewat menonton movie yang superb ni.
  1. Mase mula-mula keluar kat cinema, tiket asyik habis je.

  2. Saye bukanlah peminat science fiksyen yang tegar. I love love story.

  3. Assigment yang banyak buatkan hujung minggu jadi sibuk. Oh ya exam saye pun dijalankan pada hujung minggu juga ye.





I would never comment about this movie, cuz I'm believe there are a lot of review have done before. Tapi saye betul-betul kagum bila banyak scene-scene yang canteeeq


Kalau planet mereka dekat, saye akan ke sana untuk buat photoshot...heeeeeee


No comments: