Monday, March 1, 2010

S I T U A S I

"Lama tak update, nape?"

Antara logika saye-:

-Sibuk dengan assigmen
-Mase 24 jam tiba-tiba tinggal 13 jam je
-No connection
-Takde benda nak update:)

Saye memang sibuk lately. Assigment banyak, Group project lagi, sebab tu saye sering bertangguh untuk update blog ni. Masa saye yang selama ni ada 24 jam terus tinggal 13 jam. Kalau masa tu visible tentu saye dah boleh nampak diorang berlari-lari. Aishhh takutnya.... Lagipun kedudukan kolej saye yang tak strategik ni membuatkan saye tak mampu untuk meng'update'. Saye berharap cepat-cepat la pihak admin ke pihak kolej ke tok penghulu atau sesape yang terlibat membetulkan keadaan ini. Semoga wireless kat sini jadi lebih kukuh dan tak cepat hilang tambah-tambah bila hujan. Idea pulak semakin kering. Luahan perasaan lagilah kering. Saye sedang mengalami kecelaruan minda sekarang ni. Simptomnya, saye semakin kurang fokus dan cepat lupa. Perkataan yang paling kerap saye gunakan sekarang ialah:
"ha pe die? ulang balik babe"........

No comments: