Tuesday, February 9, 2010

menghitung hari

Selasa, rabu, khamis.........
salasa, arba'a, khamsah.........

Mahu balik kampung

Mahu jejakkan kaki ke FTS

Mahu jumpa my superb cool mak

Mahu jumpa my hero ayah

Mahu jumpa my sweeeeeettttt sista

Mahu jumpa nizam ahmad (tak mahu kasi apa-apa title, suka gaduh dengan saye)

Mahu jumpa notty nephew and manja niece

Mahu jumpa semua ma lovely family


Rindunya pada diorang semua. Sebenarnya cuma jasad saye je ada kat sini tapi hati saye awal-awal lagi saye dah hantar balik kampung.

"bila nak balik?" soalan dari my sis
"thursday, after class...nape?"
"tak de pape, cepat a lek acik dah boring ni."

"nanti dah balik kampung kita jumpa eh" request saye pada S

"Baby was born." sms dari A
"can't wait to see him" reply saye dengan excitednya.

"mak nanti masak sedap-sedap eh" request saye untuk mak



Hehehe makin tak sabar saye nak jejakkan kaki ke FTS.

No comments: