Friday, January 29, 2010

L.O.V.E

"Have u ever had crush with someone, or have u ever patah hati??? The feeling is very differnt isn't it??. "

Soalan ni datangnya dari cik Fatimah dari kampung Baru.

"What is love???"

Soalan drp cik Zaiton dari...err not so sure.

Come on Cik Fatty and Cik Eton, I really cant answer u guys. I'm not a "dokter cinta". Ask someone else ok!!!!

Thursday, January 28, 2010

drama quenn

situasi 1

Osman (bukan nama sebenar) - "awak patut berbaik dengan dia."
Stella (bukan nama sebenar ) - "tapi saya dan dia dah tak ada jodoh, saya kekasih awak sekarang."
Osman - "tapi saya tau awak tak cintakan saya, mungkin awak cuma nak jaga hati saya."
Stella - (berlari ke arah pokok taugey dan menangis teresak-esak.)

situasi 2

Stella - mungkin kata-kata Osman betul. Aku masih cintakan Rasyid. Tapi antara aku dan Rasyid dah lama berakhir. Walaupun aku sayangkan dia, tetapi aku percaya kami tiada jodoh.

*bangun dan berdiri dihadapan cermin.
"Mungkin Osmanlah jodoh aku sekarang. *mengetap bibir dan mengangguk beberapa kali.


So as the conclusion, there's no conclusion, it just a merapu entry. I hope no one will stress on it cos it just a rekaan semata-mata and all the name i was using is not a real name.

Wednesday, January 27, 2010

salah ku

pernah ada
rasa cinta
antara kita
kini tinggal kenangan
ingin ku lupakan
semua tentang dirimu
namun tak lagi
kau seperti dirimu
oh bintangku.....

Saye suka sgt lagu ni. Liriknya sgt bermakna. Mungkin bermakna untuk saye dan S.

Tuesday, January 26, 2010

21'S befday


fwenship 4 eva hahaha. i'll missing that time time


nite b'day party





selamat ulang tahun!

well 23rd january 1989.....
what my wish???

semoga saye menjadi lebih bijak.

semoga saye menjadi lebih matang.

semoga saye tak mudah tertipu.

semoga 2juta jatuh ke atas ribe saye.

semoga doremon beri saye pinjam poketnye.

a lots of thing cross in my mind, tapi yang pasti usia 21 tahun ini mendewasakan saye, menjadikan saye seorang yang lebih matang dalam mebuat keputusan dan mungkin agak penting melayakkan saye utk mengundi hehehehe

Monday, January 18, 2010

let's guess

"benda apa yang sebelum masuk dia lembik, dah masuk dia keras?"
teka-teki dari A utk saye. Hmmmm intrestingnye.
"awk punya tuuuuutttttt" saye jwb (sambil gelak gatal)
"salah, teka lagi."
"ntah!" saye give up
"stokin la..:)"

hahaha tak guna punye teka-teki.

ok A kalau baca sila SMS jawapan pd saye.

lampu ape yang kalau dipecahkan, keluar orangnya????

cerita pagi saye

6.30 am

Bangun pagi2 tunaikan kewajiban saye sbg hambaNYA. Bila dah selesaimcm biase saye akn cepat2 baring atas katil dan cepat2 pejam mate. He2 rugi la kalau masa dibuang begitu saje:)

Baru je nak terlelap, tepon lak bunyi. Dapat panggilan drp A. Dia otw ke KKB dan minta saye msg dia so that dia tak ngantuk. Dan semestinya saye sudi utk ber SMS dengan A. A mmg baik. Saye happy sejak kenal dia.

Malam tadi saye berkonflik semula dgn S. Saye dah tahu apa sebenarnya yang berlaku antara kami. Banyak benda yg saye dah tahu. Dan ternyata apa yg terjadi bukan salah S sepenuhnya.
Saye sendiri tak tau ape yg patut saye buat. Fikirkan semua benda ni buat saye mereng sebentar.

its happened already, what u wish?? turn the time back?