Wednesday, October 28, 2009

malam sunyi di fakulti pertanian.....
haih...tengok jauh-jauh saya datang, drp kolej sampai lah ke fac pertanian ni semata-mata nak online. ha3 giler lama saya tak update blog ni, bila ada keinginan nak update wiriless kat kolej saya ada gangguan. So cepat2 saya bersetuju dengan ajakan seorang rakan untuk lepak di fakulti.
kat sini sejuk, sunyi, sedikit berhabuk. Bila dah asyik dengan ym, facebook dan yg sewaktu dengannya saya mula jadi leka. Sudah lupa niat sebenar untuk update blog ni. Nasib baik ada "sesuatu" yang terjadi dan mula mengingatkan saya tentang niat asal...
bila sudah mula menulis tiba-tiba
"krooooooooooot kuuuuuk"
perut berbunyi sudah.
"weh, perut kau bunyik eh?"
"kau tak makan ke? bukan tadi beli burger double ke?"
saya cuma tersenyum malu. hahaha sampai hati perut berbunyi dengan kuat.
saya malu:)

No comments: