Sunday, October 26, 2008

cerita kali ini..........

Gile lame saye tak update blog ni, sampai-sampai saye leh lupe pasword nak sign in. Kali ni saye nak kisahkan tentang sambutan raye saye tahun ni.

Raye tahun ni macam biasa sememangnya tak meriah untuk saye. Tapi macam manapun saye still happy dapat spend banyak masa dengan family,since semua ahli keluarga berkumpul kali ni. Dan seperti biasa bila raye saye akan makan semahunya hehehe. Sebenarnya tak banyak pengalaman menarik untuk syawal kali ni jadi mungkin untuk kisah raye saye tak dapat nak tulis panjang-panjang.

.................................................

Jadi lupakan pasal raye,
Minggu ni banyak bende dah berlaku kat saye. Nasib baek saye boleh harunginya dengan tabah agaga:)

Hari sabtu.....
Hari sabtu sekolah saye buat sambutan hari raye. Sambutan yang konon-konon meriah. Mungkin bagi student lain diowng gile happy sebab mase ni lah diowang boleh bergaya sakan dengan baju raye diowang yang gleme tu. Walaupun saye tumpang bergaye dat day dan menerima banyak pujian..(wink, wink:) tapi saye stil bowink. Then kawan saye yang nakal, bia saye gelarkan dye sebagai N, mengajak saye untuk fly. Macam owg mengantuk disorongkan bantal bucuk, saye pun mestilah agree. Diam-diam kitaowg tinggalkan majlis tu dan kua. ala bile fly sekali-sekale ni memang best tau. Hilang sume tension saye.

Hari ahad.....
Hari ahad saye quit buhsyan tapi saye dah abeskan mase dengan aktiviti yang sangat-sangat berfaedah iaitu tidoq. Saye bangun lambat awi tu, bile bangun saye mandi dan terus g dewan makan. Petang saye tidur lagi, malam saye tidur lagi...hehehe esok bile bangun tidur kawan-kawan tegur mate saye dah sembab. Ala takpe saye tak kisah.......janji saye happy.

Hari Isnin
Hari isnin saye tak best sangat coz hostel saye tak ade air. Kena angkut air kat bawah. Penatnya tuhan je yang tau. Saye angkut air sampai sakit-sakit bahu. Sepanjang hari saye merungut kadang-kadang mencarut.mesti banyak dose saye awi tu.

Hari selasa......
Hari selase de exam muet. Ujian speaking. Saye never dan t'tbe jadi speechless. Saye rase first time exam lagi ok kot. Kawan-kawan saye banyak bagi dorongan. Saye dah tahu makne persahabatan wink wink ;). Air still jadi prob terbesar saye. Saye asyik teringat nak balik rumah je awi tu.

Hari rabu
Tak best kot hari ni sampai saye tak ingat pape pasal hari rabu saye. Yang saye ingat pintu bilik air dah hilang hehehe.

DahBlockquote la saye malas nak cerita lagi. Selebihnya hari-hari saye stabil je.
Nanti ade mase saye cerite lagi.

saye suke lagu fall for you dan i'm yours