Saturday, July 19, 2008

no title

hurm dah lame tol aku tak menulis. Kali ni aku nak lepaskan segala perasaan aku. Hahaha aku saje je cakap camtu tapi awal2 lagi aku dah tau yang aku tak akan dapat tulis perasaan aku kat sini. HUH sekian kalinya aku mengeluh lagi. Entah kenapa hati aku langsung tak tenang hari ni, maybe sebab aku makan lambat kot, hahaha leh ke cam gitu. Tapi hari ni aku memang makan lambat pun, around 8.30 pm baru aku jamah nasi. Bangun tidur pagi tadi memang lambat gile, dah dekat pukul 11 baru aku bangun. Dah bangun terus check e-mail pastu reply msg MS dan SMS. Pagi sabtu memang boring jadi aku decide untuk tidur balik. Tapi baru je nak lelap, seorang hamba Allah...hehehe tak de la kawan aku la datang nak pinjam my lappie. Aku dengan perasaan penuh ragu2 tapi tak fikir panjang terus bagi dia pinjam walaupun aku tak suka berpisah dengan lappie aku. Yup memang hidup aku seperti seorang janda tanpa lappie ku. Bosan gilos la. Dah dekat kol 7 akhirnya lappie kembali ke pangkuanku ahakz. Hari ni aku terlupa nak tengok siri kartun fav aku hahaha aku lupa nak tengok shin Chan la. Rase tak sempurna pulak hari aku.

result MUET dah keluar dan hasil usaha aku yang ciput tu aku dapat band3, very modest tapi aku puas hati. Tapi parent aku pulak yang tak puas hati. Menurut mereka aku perlu merepeat semula exam MUET tersebut untuk mendapatkan band4 supaya aku layak untuk mengambil kursus TESL. Walaupun hati aku berkata tidak tapi mulutku tetap mengatakan ya. Aku akhirnya menurut sahaja kehendak parents ku yang disayangi. Huhuhu

Aku tak tahu apa impian aku yang sebenar, tapi sekurang-kurangnya aku mempunyai ibu bapa yang boleh membimbing aku.

Aku happy dengan hidup aku.

Mom I love U

Dad I love U too

No comments: